Labradoodle Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
6,192 Posts
Discussion Starter #1
I did such a sweet video of Bogie chasing the Roomba the other day.........but the resolutions were too high. Canon says I have to get special software to compress it.
What resolutions do you use?? Your video's always look great and obviously work!!!
HELP!!.....waaaaaaaaaaaaa!
 

·
Registered
Joined
·
6,836 Posts
Oooooo I'd love to see that video !

I leave my camera on 6 megpix all the time, so I guess that's what my videos are on - I've not read the book :oops:
 

·
Registered
Joined
·
8,619 Posts
I only know by trial and error. I have my cannon set on the highest setting, then just make sure my videos are shorter than 1 minute in length......sorry I'm not more help.... :oops:
 

·
Registered
Joined
·
6,192 Posts
Discussion Starter #4
Well....your trial and error has always been good gene............Mine was set, canon said, at 600X?? (can't recall)........now it's at 320X30???
Hopefully, next time I do one it'll work ... :roll:

Oooooo I'd love to see that video
I know..... :cry: It is soooo darn cute!! I'll try it again..maybe next time?
 

·
Registered
Joined
·
15,203 Posts
Linda...can you set it at 300?
also LIKE GENE, make sure it's shorter in length
under a minute
 

·
Registered
Joined
·
6,192 Posts
Discussion Starter #6
MaxandMe said:
Linda...can you set it at 300?
also LIKE GENE, make sure it's shorter in length
under a minute
Yeppers! I did and it worked! YIPPPPEEEE!!
 

·
Registered
Joined
·
15,203 Posts
Hip HIP HOOOOOOOOOOOOORAY!!!

setting it at 300 reduces file size...as 600 is HIGH Quality and much bigger file size

soooooooo glad it worked!! and it is a great video too!!
 
1 - 7 of 7 Posts
Top